DIENSTEN

 

Optimaal Debiteurenbeheer is specialist in het benaderen van klanten met openstaande facturen en het coachen van de medewerkers die belast zijn met het benaderen van deze klanten. Wij zijn expert als het gaat om optimaal inrichten van debiteurenbeheer, zoals de facturatie optimaliseren. Door opgedane kennis en ervaring helpen wij u om uw potentiële klanten op essentiële criteria als kredietwaardigheid en interesses te selecteren om te zorgen dat u ze aan uw klantenportefeuille kunt toevoegen. Wij brengen de wensen en mogelijkheden in kaart en helpen u bij het benaderen van een prospect.

 

Coaching van betrokken medewerkers

 

Het benaderen van een debiteur met een openstaande factuur heeft vaak een negatieve lading. Terwijl communicatie juist veel onrust bij beide partijen kan wegnemen. Maar hoe benader je een dergelijke klant? Welke afspraken maak je? Hoe leg je die vast? Optimaal Debiteurenbeheer geeft interactieve trainingen waar communicatie en gedrag centraal staan. Wij geven praktische tips en coachen medewerkers, verantwoordelijk voor debiteurenbeheer, bij het benaderen van klanten en innen van openstaande facturen.

 

 

Uit handen nemen

 

Optimaal Debiteurenbeheer kan de ondernemer het volledige debiteurenbeheer uit handen nemen. Hiermee concentreert u zich op uw kerntaken, terwijl wij vakkundig uw debiteurenbeheer inrichten: we leggen de werkwijzen vast zoals het versturen van aanmaningen of het bellen naar debiteuren over openstaande facturen. Wij verzorgen de facturatie naar klanten en zitten bovenop de gemaakte afspraken. Ook begeleiden wij een eventuele gang naar externe partijen als een incassobureau of een deurwaarder. Een daadkrachtig debiteurenbeheer zorgt ervoor dat klanten tijdig betalen én tevreden blijven.

 

Debiteurenbeheer

 

Het optimaal inrichten van uw debiteurenbeheer zorgt ervoor dat u zo effectief mogelijk openstaande facturen kan incasseren, met minimaal financieel risico. U beschikt eerder over het geld dat u toekomt en u bespaart onnodige rentekosten. Maar welke betalingstermijnen heeft u vastgelegd? Registreert u gemaakte afspraken? Wanneer is de maat vol en is de gang naar een incassobureau, deurwaarder of een advocaat een verantwoorde keuze? Optimaal Debiteurenbeheer houdt uw debiteurenbeheer tegen het licht, maakt complexe processen helder en geeft passende antwoorden op vragen als: ik weet niet hoe het moet of hoe ver kan ik gaan?

 

Optimaal Debiteurenbeheer | Kanaaldijk Noord West 21a | 5707 LA Helmond

T: 06-23703927

E: info@optimaal-debiteurenbeheer.nl

 

Formulier ontvangen.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Optimaal Debiteurenbeheer | Leadgeneratie | Logo

Optimaal Debiteurenbeheer | Leadgeneratie | Logo