LEADGENERATIE

 

Samen gaan we kijken wat uw doel voor 2017 is. Welke prospects wilt u graag aan uw organisatie binden en welke branche zou u graag willen benaderen om met uw organisatie kennis te laten maken.

 

Naar aanleiding daarvan zal Optimaal een lijst gaan samenstellen. Hiervoor zullen wij samen niet alleen de branche, maar ook het werkgebied en de grootte van de prospects bepalen.

 

Mijn advies is om minimaal 2,5 uur per week voor een periode van minimaal 6 maanden voor u aan de slag te gaan. Dit om het beste resultaat te kunnen genereren. Er zijn immers gemiddeld al 5 contactmomenten nodig bij een koude prospect, om de juiste persoon te bereiken. Optimaal gaat dan ook niet voor koffie afspraken maar zal afspraken inplannen waarbij er zeker interesse is in uw product cq dienst. Wij werken op basis van een uurtarief.

 

 

Contacten die u heeft  gesproken, maar waarbij geen tijd voor opvolging is, kunnen uiteraard ook door Optimaal meegenomen worden.

 

Er wordt gewerkt vanuit de drive waarbij u te allen tijde zelf ook in kunt loggen. Hierdoor is er volledige transparantie. U krijgt daarnaast wekelijks een mail waarbij de prospects worden aangegeven die graag informatie van uw organisatie willen ontvangen. De opvolging daarvan zal uiteraard door Optimaal worden gedaan. Hierdoor heeft u Optimaal gebruik van de 2,5 uur per week.

 

Adverteren is niet meetbaar. Hoeveel mensen hebben de advertentie gelezen en bereikt het wel de juiste doelgroep. Met Optimaal bereikt u die klanten die u graag aan  uw organisatie wilt verbinden. Dit is namelijk meetbaar en inzichtelijk door middel van de drive. Samen zetten wij uw organisatie op de kaart!

 

Ook is telemarketing bij ons mogelijk. Een goede aftersales zorgt dat de achterdeur dicht blijft! Tegen een vast uurtarief wordt er door professionele mensen zéér klantvriendelijk gebeld. Op een persoonlijke wijze zullen wij uw klanten onder uw eigen naam te woord staan.

 

Voor meer informatie ga ik graag persoonlijk het gesprek met u aan. Wij bieden immers maatwerk.

 

Optimaal Debiteurenbeheer | Kanaaldijk Noord West 21a | 5707 LA Helmond

T: 06-23703927

E: info@optimaal-debiteurenbeheer.nl

 

Formulier ontvangen.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Optimaal Debiteurenbeheer | Leadgeneratie | Logo
Optimaal Debiteurenbeheer | Leadgeneratie | Logo